Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Успешни приказни од менторството

ПОЧЕТНА Успешни приказни од менторството

 

Изјава од задоволен клиент “Изида Спа„ – Охрид, која беше дел од менторските услуги реализирани во 2019 година:     (ова е текстот за видеото над брошурата)

 

 


 

Успешно реализирани менторски услуги во Хотел Даљан - Охрид во 2021 година и Хотел Фреја – Струга во 2020 година


 

        Превземете ја брошурата од линкот подоле

 

>>>>>>>> Успешни приказни од менторството       <<<<<<<<