Агенција за поддршка на претприемништвотоEnglish Version
Агенција за поддршка на претприемништвото
почетна странамапа на сајтот
пронајди
Агенција за поддршка на претприемништвотоЗа НасПроектиМСПДокументиКонтактЛинкови
 
Вести
 

Годишен извештај за работењето на АППРМ за 2016 - та година

Во извештајот кој го опфаќа периодот јануари - декември 2016 година, Агенцијата за поддршка на претприемништвото, врз основа на оперативниот и финансискиот план за 2016 година, ги реализираше во континуитет следните оперативни активности

назад    врв на страната

© AППРМ, 2005