Агенција за поддршка на претприемништвотоEnglish Version
Агенција за поддршка на претприемништвото
почетна странамапа на сајтот
пронајди
Агенција за поддршка на претприемништвотоЗа НасПроектиМСПДокументиКонтактЛинкови
 
Вести
 

Јавен повик за избор на советници 2017 - та година

Агенцијата за поддршка на претприемништвото на Република Македонија во месец јануари 2017 распиша продолжување на јавен повик за избор на советници за претприемништво во Програмата на ваучерско советување.
Јавниот повик е отворен од 25.01.2017 година до 21.11.2017 година.  -   повеќе ...

назад    врв на страната

© AППРМ, 2005