Агенција за поддршка на претприемништвотоEnglish Version
Агенција за поддршка на претприемништвото
почетна странамапа на сајтот
пронајди
Агенција за поддршка на претприемништвотоЗа НасПроектиМСПДокументиКонтактЛинкови
 
Проекти
 

МСП пребарување

ПУБЛИКАЦИИ

Export Promotion - Обука

Понуда / Побарувачка

Инфо точки

Бизнис План

МСП Опсерваторија

Инкубатори

Бизнис План

Поради транспарентност како и самостојна изработка на бизнис план неопходен за отпочнување и водење на успешен бизнис, алатките  за изработка на истиот можете да ги најдете тука (.zip file 150Kb)

врв на страната

 
© AППРМ, 2005